yoga enschede

Wie zijn wij? 

Over Yogaspark

We laten studenten kennismaken met yoga door zachte, krachtige en balanserende houdingen, vloeiende reeksen en meditatieoefeningen in een veilige omgeving. Voor ons gaat yoga om meer dan alleen bewegen (hoewel het geweldig voor je gezondheid is) - het gaat erom iedereen te helpen in contact te komen met zijn of haar innerlijke kracht en motivatie.

yoga enschede lotte pol
yoga enschede romeo heyns

Hallo ik ben Lotte Pol

Ik ben yogadocent in Vinyasa flow, Hatha en Yin yoga. De yoga en meditatie die ik zelf elke dag beoefen deel ik met veel plezier in de yogalessen die ik geef. Door de yoga vind je weer balans tussen lichaam en geest, stabiliteit en kracht en inspanning en ontspanning.

Ik heb verschillende opleidingen en workshops gevolgd op het gebied van yoga, ademhaling en meditatie. Na een aantal jaren Hatha en Yin yoga beoefend te hebben werd mijn liefde voor yoga nog groter toen ik begon met Vinyasa flow yoga. In deze dynamische vorm van yoga staat de verbinding tussen je hart de ademhaling en de houding centraal. Door de flow ontstaat er steeds meer stilte in jezelf, daarom wordt deze vorm ook wel meditatie in beweging genoemd.

De lessen die ik geef zijn voor iedereen toegankelijk. Ik help je om te luisteren naar je lichaam en je te leren voelen hoe jij de houding voor jouw lichaam het beste aan kan nemen. Het draait in mijn yogalessen niet om flexibiliteit maar om de mobiliteit en een goede alignment van jouw lichaam. Je zult door yoga niet alleen tijdens de les maar ook in het dagelijks leven meer rust en ontspanning ervaren. Graag zie ik je een keer op de mat!Hallo ik ben Romeo Heyns.
In 2013 ben ik begonnen met yoga en sindsdien is yoga een belangrijk en onmisbaar deel van mijn leven geworden. Elke dag begint dan ook met een frisse douche gevolgd door een yoga practice en een meditatie. Het beoefenen van yoga is zoveel meer dan het sterk en soepel maken van het lichaam en het kalmeren van de geest. Yoga geeft je meer inzicht en bewustheid in hoe je denkt, hoe je spreekt, hoe je gedrag zich uit, hoe je voelt, hoe je ademt en nog zoveel verschillende ( teveel om op te noemen ) aspecten waar we ons soms minder bewust van zijn. Samengevat is yoga een levens techniek/wijze om bewuster te worden van hetgeen wij ervaren en hoe wij al deze ervaringen ondervinden en uiten.
In 2014 ben ik begonnen met mijn eerst yoga opleiding, een raja yoga opleiding. In het begin was dit om meer te leren over wat yoga nou precies inhoudt en de filosofie van wat yoga tot zo een mooi geheel maakt. Na twee jaar voelde ik dat het tijd was om mezelf meer te verdiepen in andere vormen van yoga. In 2016 starte ik ik met de yin yoga teacher training en in 2017 met de vinyasa teacher training ( vinyasa staat in het westen ook wel bekend als power yoga ).

In de opleidingen heb ik zoveel mogen leren over een tal van verschillende aspecten die niet alleen mijn eigen yoga practice bijzonder verrijkt heeft, maar ook in het lesgeven biedt dit veel verschillende mogelijkheden.

In 2017 ben ik begonnen met lesgeven om mijn passie voor yoga te delen met anderen. Elke les is weer een nieuw en super leuk avontuur!
Wellicht kom ik jou binnenkort tegen bij mij op de mat!

yoga enschede
yoga enschede